Politiet: To unge tvang 22-årig kvinde til prostitution

To mænd er ved Retten i Roskilde blevet varetægtsfængslet i en grov sag, hvor en 22-årig kvinde fra Rødovre er blevet udsat for en lang række krænkelser. Blandt andet er hun blevet tvunget til at prostituere sig.

Det oplyser vagtchef Lars Galasz, Midt- og Vestsjællands Politi.

Mændene, en 16-årig mand uden bopæl og en 19-årig mand fra Greve, er foreløbig varetægtsfængslet indtil den 15. januar.

Krænkelserne stod på i flere dage, nærmere bestemt fra den 29. december til nytårsaftensdag, hvor det lykkedes kvinden at slippe væk og anmelde overgrebene til politiet.

Det hele begyndte med, at de to unge mænd pålagde den unge kvinde en dummebøde på 20.000 kroner.

Ifølge sigtelsen truede de med at slå hende ihjel, hvis hun ikke betalte pengene. Derfor overførte hun sin kontanthjælp til dem.

Bagefter tvang de kvinden til at komme til København ved at true med at klippe en finger af hendes kæreste, hvis hun ikke gjorde, som de sagde.

Da hun kom til København skubbede de hende ind i en bil og kørte rundt med hende i København og i Hundige. Ved at true med at stikke øjnene ud på hende med en kniv, tvang de hende til at tage sit tøj af.

Turen endte i Greve, hvor de to mænd på Greve Strandhotel tvang kvinden til at prostituere sig. Ifølge sigtelsen tvang de hende i løbet af de tre dage til at have samleje med fem kunder, som de havde skaffet.

Undervejs spændte de unge et bælte om halsen på hende og tvang hende til anden seksuel omgang end samleje med den ene, mens de slog hende og truede med at slå hende ihjel, hvis hun ikke makkede ret.

Mændene er sigtet for overtrædelse af en lang række alvorlige paragraffer i straffeloven, herunder afpresning, ulovlig tvang, frihedsberøvelse, blufærdighedskrænkelse og forsøg på voldtægt, oplyser Lars Galasz.

Der er ikke oplysninger om, hvordan de to unge mænd forholder sig til de alvorlige sigtelser.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip