Politiets bandeenhed beslaglægger 300 kilo hash

admin

425 uger siden

|

23/05/2016

Dagens topnyheder

300 kilo hash er søndag blevet beslaglagt af politiets særlige bandeenhed Taskforce Øst. Samtidig er to mænd på henholdsvis 26 og 45 år blevet fængslet i forbindelse med sagen, da de sigtes for indsmugling og handel med knap 500 kilo hash.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse og kalder det meget tilfredsstillende, at en så stor mængde hash er fjernet fra markedet.

Sent søndag eftermiddag gjorde politiet det store fund i et parcelhus nær Hårslev på Stevns. Huset ejes af den ene anholdte.

De anholdte skal fremstilles for grundlovsforhør i Retten i Roskilde sidst på formiddagen mandag.

Ifølge vicepolitiinspektør Knud Hvass bliver næste skridt at undersøge, hvem der har gjort hvad af de to anholdte.

- Nu må vi se, hvad retten siger efter grundlovsforhøret, og så skal de afgøres. Vi skal have styr på rollefordelingen i den her sag, siger Knud Hvass.

Grundlovsforhøret vil foregå bag lukkede døre af hensyn til sagens videre efterforskning. Politiet kan nemlig ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser i sagen, men det kan Knud Hvass ikke uddybe nærmere.

- Det giver altid anledning til mere efterforskning, når vi anholder nogen, og det kan måske give anledninger til flere anholdelser, siger han.

/ritzau/