Politiets teori: Datter sænker mor i jernbur ned i flod

Norsk politi mener, at en 31-årig datter har dræbt sin mor, placeret liget i et jernbur og sænket hende ned i en elv i Skien.

Retsmedicinske undersøgelser bekræfter, at der er fundet rester af lig efter en dykkeraktion i floden onsdag.

- Ligresterne er ikke formelt identificeret, men det drejer sig med stor sandsynlighed om den savnede Kari Grønnestad, siger politianklager Guro Siljan i Telemarken.

Kari Grønnestad forsvandt i juni 2012.

Informationerne om jernburet kommer angiveligt fra datterens sambo, og avisen VG erfarer, at myndighederne sidder på disse oplysninger.

Kari Grønnestads datter, en 31-årig kvinde, er sigtet for drabet. Datterens 34-årige sambo er sigtet for at undlade at hjælpe et menneske i nød.

Datteren har nægtet skyld.

Politianklageren i Telemarken bekræfter, at samboen kontaktede politiet søndag. Han fortalte, at datteren tog livet af sin mor, og at han havde hjulpet hende til at flytte liget fra gerningsstedet og dumpet det i elven.

Over for Aftenposten bekræfter den 34-åriges forsvarer, Tollef Skobba, at manden har erkendt sin medvirkning, da liget blev flyttet.

Også en 27-årig mand skal over for myndighederne have indrømmet, at han havde kendskab til, at den 56-årige kvinde blev dræbt og sænket ned i Skienselven.

Det er avisen VG, som skriver, at politiet ligger inde med oplysninger om, at liget blev sænket ned i elven. Det vil politiet ikke bekræfte over for NTB.

/ritzau/NTB

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip