Politiformand: Jeg er stolt af skudramte kolleger

Politiformand Claus Oxfeldt var blandt talerne ved mindehøjtideligheden for de dræbte i de to skudattentater i København.

Han benyttede lejligheden til at hylde de kolleger, der blev beskudt af den mand, som lørdag angreb både et debatmøde på Østerbro og synagogen i Krystalgade i København.

- Jeg står her i dag, fordi jeg vil være med til at hylde åbenhed, og jeg vil hylde tillid. Husk de værdier, og hold fast i de værdier.

- Jeg står her også i dag, fordi jeg repræsenterer en faggruppe, som skal værne om de værdier. Som trådte til, og som blev skudt på. Heldigvis ser det ud til, at der ikke er sket noget rigtigt alvorligt.

- Mine tanker går til jer og jeres kære. Jeg er stolt af jer. Stolt af, at politiet var med til at skabe den samhørighed, som gjorde, at vi ikke lod os ryste.

- I fortjener samfundets største respekt, fordi I gør det, og fordi i gør det så professionelt og menneskeligt på samme tid, lød det fra Claus Oxfeldt.

Fem politifolk blev såret i forbindelse med skyderierne. Fire af dem befinder sig fortsat på hospitalet, men ingen af dem har pådraget sig livstruende skader.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip