Politihunde sniffede sig over 2,5 km frem til tyve: Nu er de alle anholdt

En gruppe tyveknægte forsøgte natten til lørdag at anskaffe sig noget nytårskrudt, som de ikke havde tænkt sig at betale for.

- Men det lykkedes for patruljen at få fat i dem på grund af nogle dygtige politihunde, som gik et spor på to en halv kilometer, fortæller vagtchef Stig Heidemann fra Østjyllands Politi.

Det var en container med fyrværkeri, der stod placeret ved Føtex i Skæring nord for Aarhus, som tyvene havde udset sig. Forsøget på at bryde ind lavede dog så meget larm, at en borger blev mistænksom og kontaktede politiet.

Da politiets patruljer nåede frem til gerningsstedet, var der ingen gerningsmænd i sigte. Men to politihunde blev sat til at gå spor fra gerningsstedet.

Ad stier, småveje og gennem haver over en strækning på to en halv kilometer jagtede hundene de tre formodede gerningsmænd, som til sidst blev fundet og anholdt.

- De anholdte er i alderen 17-23 år. De vil efter sigtelse og afhøring blive løsladt, siger Stig Heidemann.

Vagtchefen oplyser desuden til Ritzau, at gerningsmændene ikke havde held til at få noget fyrværkeri med fra containeren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip