Politihunden Berta kæmper for livet

Politihunden Berta skulle medvirke i et tv-indslag på Bratten Strand i Nordjylland, men af en eller anden årsag gik den 10 år gamle og erfarne hund i panik og stak af, da hun blev lukket ud af sit bur.

Efter en større eftersøgning, hvor mange mennesker deltog, er Berta blevet fundet ved Skagensvej i udkanten af Aalbæk af nogle forbipasserende, men desværre var hun kommet til skade.

- Hun er desværre kommet til skade med benene, formentlig er hun blevet påkørt, fortæller vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Det er endnu usikkert, om dyrlægerne kan redde hende, så hun igen kan gå på arbejde med sin fører, politikommisær Henrik Jensen.

Den sorte labrador på 10 år stak af mandag klokken 13.30, hvor hunden sammen med politikommissær Henrik Jensen var ved stranden, hvor den erfarne politihund skulle bruges i forbindelse med nogle tv-optagelser. Berta stak af, da Henrik Jensen åbnede for buret i bilen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip