Politiker er vred: Holbæk Sygehus er ikke så dårligt

Skrevet af Holger Madsen

23/01/2013

Mest læste i dag

Det er socialdemokraten Nicolai Nicolaisen, der er medlem af Region Sjælland, der nu svarer igen på kritikken fra bladet Dagens Medicin.

Fredag skrev Dagens Medicin en række artikler om behandlingen på Region Sjællands sygehuse. Samme dag svarede regionen igen ved at påpege en række fejl i avisens artikler.

Men nu tager også Nicolai Nicolaisen bladet fra munden og kritiserer Dagens Medicin.

-  Jeg er chokeret, for de oplysninger de har, der er 90% af dem direkte forkert, og så er der 5% som måske har noget på sig og de sidste 5%, ja selvfølgelig kan der godt ske forbedringer, siger Nicolai Nicolaisen til netavisen Holbaekonline.dk.

- Men når de skriver, at Holbæk Sygehus er et dårligt sygehus, så viser alle målinger at vi ligger helt i spidsen i Holbæk. De (Dagens Medicin -red.) omtaler funktioner som skulle foregå på Holbæk Sygehus, som er lukket for flere år siden. Det er simpelthen forfærdeligt, for det passer ikke hvad der er skrevet i den artikel.

Nicolai Nicolaisen langer også ud efter Dagens Medicins chefredaktør Kristian Lund og avisens journalister.

- Jamen tilsyneladende så får han de journalister han har råd til at betale. Bladet er presset økonomisk, kunne jeg forestille mig, og så får man altså tilsvarende dårligt materiale når man ikke kan få de bedste journalister.

Nicolai Nicolaisen, der selv abonnerer på Dagens Medicin, fortæller, at han nu overvejer at opsige sit abonnement.

- For efter alle de løgnehistorier der er skrevet, så når jeg så fremover læser det, ved jeg jo ikke om det er løgn og latin eller hvad det er, og så er der ingen grund til at have bladet.

- Det er under lavmålet, det der er præsteret der. Det er skandaløst dårligt, siger Nicolai Nicolaisen til Holbaekonline.dk.