Politikere jubler over valgudskrivelse

Meldingen onsdag morgen om, at der udskrives valg til Folketinget, fik hurtigt politikerne i både rød og blå blok til tasterne på de sociale medier.

Her kommer et udpluk:

* Søren Pape Poulsen, formand for Konservative: - ‏Så er der valg! @KonservativeDK er klar til at give den gas i tre uger - for konservativ fremgang og for en borgerlig regering!, skriver han på Twitter.

* Politisk leder i Alternativet Uffe Elbæk: - Morgenkaffe. Og god symbolik på bordet. Op på valghesten de næste tre uger, skriver han på Twitter.

* Venstre: Venstre er klar til valgkampen. Vi er klar! Danmark har brug for en ny regering, skriver partiet på Twitter.

* Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen: Så skal der kæmpes, venner:) Håber I er klar!, skriver hun på Facebook, efter det står klart, at hun kommer på stemmesedlen og ikke falder på grund af Enhedslistens rotationsprincip.

* Liberal Alliance: Vi går til valg på en 2025plan, som giver et friere, rigere og mindre bureaukratisk Danmark, skriver partiet på Twitter.

* Venstres skatteordfører, Torsten Schack Pedersen: - Endelig valg! Glæder mig til tre ugers kampagne sammen med masser af gode Venstrefolk. Så skal nøglerne vindes tilbage!, skriver han på Twitter.

* Enhedslistens Stine Brix: - Så er der valg! Vi er klar i @Enhedslisten, skriver hun på Twitter.

* SF's retsordfører, Karina Lorentzen: - Tak til højrefløjen, som fængsler os alle til terrorsamråd kl. 8.30. Her kan vi så sidde og vente, til vi får officiel valgmelding, skriver hun på Twitter.

* De Radikales erhvervsordfører, Ida Auken: - Jeg glæder mig vildt til valget. Har det sådan lidt som Chris Anker Sørensen må have det om morgenen, inden Tour de France går i gang, skriver De Radikales Ida Auken på Twitter om valgudskrivelsen.

* Dansk Folkepartis socialordfører, Karina Adsbøl, Skulle til KBH, men nu bliver jeg i Jylland, vil ikke risikere en valgudskrivelse, mens jeg sidder fast i toget, skriver hun på Twitter.

* De Konservatives skatteordfører, Brian Mikkelsen: Så er det ud over stepperne for et borgerligt Danmark. Ned med skatten og op med humøret!, skriver han på Twitter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip