Politimand blev forsøgt dræbt af tre mænd: Hans hund reddede ham i sidste sekund

Politibetjenten Todd Frazier fik sig noget af en grim oplevelse, da han sidste mandag blev overfaldet og forsøgt dræbt af tre gerningsmænd. Det skriver Daily Mail.

Under sin vagt som hundepatrulje fik han øje på en bil, hvor chaufføren lignede en, der var besvimet bag rattet.

Naturligvis måtte Todd lige tjekke op på situationen, men så begyndte to mænd at distrahere ham fra at henvende sig til føreren. I mellemtiden stod den "besvimede" fører ud af bilen og hoppede på politimanden i et bagholdsangreb.

Læs også: Brandmænd redder hundehvalpe ud af brændende hus og giver dem bittesmå iltmasker på

Tilsammen fik de tre gerningsmænd, der viste sig at være i ledtogt med hinanden, overmandet betjenten og slæbt ham over i et nærvedliggende krat. 

- De sagde til ham, at de ville skære halsen over på ham, da de slæbte ham over til krattet, fortæller talsmand, Don Bass, for politiet i Long Beach i Mississippi.

Til alt held fik Todd Frazier lukket en dør i sin tjenestevogn op via en nøglering, der udløser en åbningsmekanisme i døren. Det gjorde det muligt for hans trofaste hund, Lucas, at hoppe ud af bilen og tage affære.

Læs også: Alle stod og så på, men så reddede Richard katten

Den fik bidt en af overfaldsmændene og skræmt resten på flugt, så Todd Frazier kunne søge ly i bilen i mellemtiden og til sidst køre fra stedet hurtigt sammen med hunden. ("Hils" på Lucas i galleriet nedenfor).

Todd Frazier  blev efterfølgende kørt på hospitalet og modtog behandling for skader rundt omkring på kroppen samt et snitsår i panden, som lægerne mener kommer fra et våben, der kunne minde om en hobbykniv.

Det vides endnu ikke med sikkerhed, hvad motivet for overfaldet var, da gerningsmændene stadig ikke er fanget, men det kan muligvis være en del af et bandeproblem i området.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip