Politimand bliver direktør i Anti Doping Danmark

Anti Doping Danmark (ADD) har fundet sin nye direktør.

Det bliver den 51-årige Michael Ask, der kommer fra en stilling som chef for Rigspolitiets nationale efterforskningscenter.

- Michael træder ind ad døren med stor ledelsesmæssig erfaring og med indsigt i både idrætten og det forebyggende arbejde, som er kerneområder for antidopingarbejdet.

- Michael er samtidig vant til at navigere i en politisk kontekst, mediemæssige sammenhænge, har stor international erfaring og kommer derudover ikke mindst med solid efterforskningserfaring, som er et stadigt vigtigere indsatsområde i antidopingarbejdet – også i Danmark.

- Michael opfylder derfor et meget bredt spektrum af de kompetencer, vi har søgt efter hos ADD’s nye direktør, og vi ser alle frem til samarbejdet med ham, siger bestyrelsesformand Mette Hartlev til ADD's hjemmeside.

Michael Ask skal som noget af det første udarbejde en ny treårig strategi for Anti Doping Danmarks arbejde.

Han afløser Christina Friis Johansen, der har været konstitueret i direktørstillingen, siden Lone Hansen blev administrerende direktør i Team Danmark.

Michael Ask glæder sig til at begynde i jobbet.

- Med snart 30 års ansættelse i politiet, heraf mange år som leder, og med mine erfaringer fra sportens verden, føler jeg, at mine kompetencer og baggrund passer perfekt til stillingen som direktør for Anti Doping Danmark.

- ADD’s mission er særdeles samfundsvæsentlig og interessant, og jeg ser meget frem til sammen med medarbejdere og bestyrelse at stå i spidsen for den vigtige indsats, der fremadrettet skal forhindre, at idræts- og motionsudøvere indtager ulovlige dopingmidler, så vi kan sikre både en renere idræt og en bedre folkesundhed, siger han.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip