Pool, dampbad, fire suiter, helikopterlandingsplads og et træningslokale: Denne luksusyacht har alt

Der er kamp om at være blandt de mest luksuriøse yachter på markedet, men denne luksusflyder, der har navnet J'ade, er en af de vildeste. I år var den nomineret til prisen for bedste interiør ved det årlige Monaco Yacht Show. Ja, selvfølgelig afholdes det i Monaco, hvor ellers fristes man til at sige.

Hvis man køber denne 60 meter lange potensforlænger, så bliver man den stolte ejer af fire suiter, soldæk, træningslokale, spa, dampbad, pool, helikopterlandingsplads, biograf og meget mere. Så det burde ikke være muligt at kede sig, mens man er ombord.

Udover ejeren så er der plads til 10 gæster og 13 besætningsmedlemmer. Det skriver Daily Mail.

Som noget nyt, så har denne yacht som den første fået indbygget en garage til en lille speedbåd. Via en hydraulisk luge i siden kan man åbne og parkere sin speedbåd derinde.

På kun tre minutter fyldes det indvendige bassin med havvand, så man kan sejle speedbåden derind uden at bruge en kran. Hvis man ikke har en speedbåd, så kan bassinet også bruges som en indendørs pool med havvand. Det er en ret James Bond-agtig detalje.

Se de vilde billeder herunder:
 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip