Pop-babe afslører: Savner kattene mest

Det er slet ikke så slemt, som man tror, at være en popstjerne, bedyrer hitmager Taylor Swift. Der er dog én ting - eller rettere to - som den unge sangerinde savner, når hun rejser verden rundt: Sine elskede katte.

Det fortæller Taylor Swift i et interview til BBC's Radio 1.

Dr. Meredith Grey og Detective Olivia Benson, som hun har døbt sine to pelsbolde, spiller - ud over musikken - den absolut vigtigste rolle i hendes liv.

Det lader sig heller ikke skjule på den sociale billeddelingstjeneste Instagram, hvor Taylor Swift jævnligt lægger nye billeder op af sine nuttede venner, som hun tilsyneladende har med sig næsten over alt.

- Men når vi rejser ud af landet, bliver jeg nødt til at efterlade kattene. Og det er helt klart den hårdeste del af jobbet, fortæller hun.

Derfor er Taylor Swift også godt tilfreds med, at hun qua sin stigende berømmelse og popularitet ikke længere behøver at spille så mange små koncerter men kan nøjes med færre, store shows.

- Hvis vi spiller på de store stadioner, spiller jeg to til tre shows om ugen frem for fem. Så har jeg mulighed for at flyve hjem ind imellem. Det er faktisk ikke så slemt, siger hun.

- Mit liv er faktisk slet ikke så hårdt, som folk tror, slår Taylor Swift fast.

Se et billede af Taylor Swift sammen med en af sine katte her: https://instagram.com/p/z3MfSjDvN5/?taken-by=taylorswift

Og en video med de nuttede misser her: https://instagram.com/p/zoy27rDvKg/?taken-by=taylorswift

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip