Popikon flasher forbudte nipples på nettet

Hendes frembrusende væsen, provokerende musikvideoer, og lige-til-grænsen attitude, var netop de kvaliteter, der var med til at gøre sangerinden Madonna til det popikon, hun er i dag.

Fandenivoldskheden lever da også stadig i bedste velgående hos den erfarne sangerinde, der fyldte 56 år i går, søndag.

Madonna valgte nemlig at fejre den glædelige begivenhed ved at lægge et foto af sig selv på det sociale medie Instagram, der ikke ligefrem ærer mediets nedskrevne "ingen brystvorter-regel".

På billedet, som er i sort-hvid og stammer fra sangerindens yngre dage, ses Madonna, der poserer topløs for kameraet med blot et lysglimt fra kameraets blitz til at dække over sangerindens struttende attributter.

- Iført mit "Birthday suit"! Pigen kan ikke gøre for det! Tak for alle jeres lykønskninger, skriver sangerinden selv til sit Instagram-foto efterfulgt af små kysse, -champagne- og lagkagesymboler.

Madonna er ikke den eneste popkendis, der den seneste tid har forsøgt at omgås Instagram-reglementet.

I maj fornøjede sangerinden Rihanna sig ligeledes med at lægge topløse billeder op ad sig selv på Instagram, hvilket formodentlig var med til at forårsage den efterfølgende midlertidige fejlmeddelelse på sangerindens profil.

Se Madonnas vovede fødselsdagshilsen her: http://instagram.com/p/rwOmRXGEQr/?modal=true

Newspaq