Popkomet får debut på Grøn Koncert

Han får piger til at dåne, når han smider blusen, og græde, når han klipper de krøllede lokker af. Og til juli kan hitmageren Christopher også få sit publikum til at danse og synge med, når han for første gang optræder til Grøn Koncert.

Det skriver Grøn Koncert tirsdag i en pressemeddelelse.

Og den 23-årige "CPH Girls"-sanger lægger ikke skjul på, at hans publikum kan forvente en koncert, hvor de kan skråle med på hitlisternes favoritter.

- Det bliver en koncert, hvor der ikke er så mange ballader. Masser af power - publikum får ikke lov til at hvile. Det bliver syng-med-og-smid-jeres-hænder-op, siger han. 

Popstjernen, der i marts vandt en Zulu Award for bedste mandlige kunstner, skal turnere med blandt andre Oh Land og popduoen Lågsus, når sommerkoncerten spiller i otte forskellige byer landet over.

- Det er nogle kæmpestore navne, der er med. Så det er virkelig fedt at føle, at man er en del af toppen af dansk musik, siger sangeren, der ser Grøn Koncert som den største festival, man kan være en del af. 

Men selvom popkometen skal forbi syv andre byer, før han spiller i det vante København, er det alligevel den koncert, han glæder sig mest til.

- Jeg er jo en københavnerdreng helt ind til knoglerne, og det er altid anderledes at være på hjemmebane. Jeg ved, at alle mine venner og min familie vil stå dernede og kigge, og så får den lige ubevidst fem procent ekstra, siger han.

Christopher udgav sit første album for godt to år siden, og det efterfølgende "Told You So"-album røg året efter direkte på hitlisterne førsteplads med guldstatus.

Se en videohilsen fra Christopher her: https://youtu.be/1SlXb3j0zQI

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip