Popprinsesse: Mit hus er årets optur

Fest hos dronningen, modeuge og stigende international succes.

Der er sket meget i den 33-årige popprinsesse Medinas liv det seneste år, men selv er hun ikke i tvivl om, hvad den største oplevelse i året har været.

- Det er helt klart det hus, jeg har købt. Det er en kæmpe milepæl, og jeg er så stolt af det, fortæller "Kun for mig"-sangerinden til Ritzau Fokus på den røde løber til årets Zulu Awards.

Indtil videre deler hun ikke huset på Islands Brygge med nogen, men det kan være, at der på sigt bliver plads til Medinas nye kæreste, modellen Sebastian Lund.

Ham viste hun for første gang frem til dronningens kulturbal i marts, og hun bekræftede på den røde løber til Zulu Awards over for MetroXpress, at de er et par.

Indtil videre er dørene i Medinas palads åbne for både kæresten, venner og familie.

- Når alle dem, jeg elsker, kommer og besøger mit hus, så siger de: "Wauw, Medde, er det her dit hus? Prøv lige at se, hvad du har opnået, hvor er det fantastisk for dig", fortæller sangerinden og afslører samtidig sit kælenavn blandt venner.

- Det at mærke folk, jeg elsker, oprigtigt være så stolte af mig og glade sammen med mig, det betyder simpelthen så meget, siger hun.

Selv om Medina i det seneste års tid har været gennem et brud med ekskæresten og modellen Mikkel G. Jensen, er det ikke noget, der springer frem i tankerne, når man spørger til årets nedtur.

- Vi har et liv, vi alle lever, med op- og nedture, men jeg er rigtig glad for, hvor jeg er i dag, og for det, jeg har opnået, siger hun.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip