Popsild vil gøre Clinton til præsident

Hvis Hillary Clinton beslutter sig for at stille op til det amerikanske præsidentvalg i 2016, er én ting sikker: Popsilden Katy Perry er mere end klar til at lægge stemme til den garvede politikers kampagnesang.

Det slår Katy Perry fast på Twitter og Instagram.

- Jeg fortalte Hillary Clinton, at jeg gerne skriver hendes kampagnesang, skriver Perry som kommentar til et billede, hvor hun poserer med den tidligere førstedame på Instagram.

Det er endnu uvist, om Hillary Clinton melder sig ind i kampen om verdens mest magtfulde embede. Lige nu rejser hun rundt i verden for at promovere sin nye bog "Hard Choices", og det var i den forbindelse, Perry fik en sludder med demokraternes magtfulde kvinde.

Selv afviser Hillary ikke, at Katy Perry kan få indflydelse på hendes arbejde. Men vanen tro svarer hun på en måde, hvor hun hverken afviser eller bekræfter, at hun stiller op til det kommende præsidentvalg.

- Det er ikke noget svært valg. Det har du allerede gjort. Lad os blive ved med at høre dig brøle, skriver den tidligere udenrigsminister som svar på Perrys kommentar på Twitter og henviser dermed til hendes megahit "Roar".

Meget tyder dog på, at den hitsikre Perry må væbne sig med tålmodighed. I en række aktuelle interviews insisterer den 66-årige demokrat nemlig på, at hun ikke har planer om at offentliggøre et præsidentkandidatur inden for den nærmeste fremtid.

Newspaq

 

Dagens Gossip