Popstjerne: Jeg har bumser og elsker slik

Skrevet af admin

|

05/12/2013
Enhver er sin egen værste kritiker.Det er i hvert fald tilfældet for den amerikanske sangerinde Katy Perry, som giver sig selv en ordentlig omgang i et nyligt interview med det tyske magasin Joy. Det skriver Female First.Når det kommer til at liste egne fejl, så er det popstjernens manglende evner i køkkenet, som falder hende først ind.- Det første du skal vide om mig, det er, at jeg ikke engang kan koge et æg, siger den 29-årige sangerinde og fortsætter:- For det andet kommer jeg altid for sent. Jeg kan ikke gøre for det; jeg har arvet det fra min mor. Og så kan jeg heller ikke sige nej til slik, siger hun til Joy Magazine.Men det er ikke de eneste områder, hvor den smukke sangerinde, som lige nu dater sangeren John Mayer, er mindre end perfekt. Faktisk ser hun ikke altid så formfuldendt ud, som når hun betræder den røde løber med fejlfri makeup og dyrt designerkluns, fortæller hun.- Der er tidspunkter, hvor jeg går rundt med et opsvulmet ansigt på grund af bumser. Det er fint, at folk også ser mig på den måde, siger hun og fortsætter:- Så ved de nemlig, at man ikke behøver at være perfekt for at få succes. Perfektion er kedeligt. Sangerinden er lige nu aktuel på kæresten John Mayers seneste single, Who You Love. Newspaq

Dagens topnyheder

Enhver er sin egen værste kritiker.

Det er i hvert fald tilfældet for den amerikanske sangerinde Katy Perry, som giver sig selv en ordentlig omgang i et nyligt interview med det tyske magasin Joy. Det skriver Female First.

Når det kommer til at liste egne fejl, så er det popstjernens manglende evner i køkkenet, som falder hende først ind.

- Det første du skal vide om mig, det er, at jeg ikke engang kan koge et æg, siger den 29-årige sangerinde og fortsætter:

- For det andet kommer jeg altid for sent. Jeg kan ikke gøre for det; jeg har arvet det fra min mor. Og så kan jeg heller ikke sige nej til slik, siger hun til Joy Magazine.

Men det er ikke de eneste områder, hvor den smukke sangerinde, som lige nu dater sangeren John Mayer, er mindre end perfekt.

Faktisk ser hun ikke altid så formfuldendt ud, som når hun betræder den røde løber med fejlfri makeup og dyrt designerkluns, fortæller hun.

- Der er tidspunkter, hvor jeg går rundt med et opsvulmet ansigt på grund af bumser. Det er fint, at folk også ser mig på den måde, siger hun og fortsætter:

- Så ved de nemlig, at man ikke behøver at være perfekt for at få succes. Perfektion er kedeligt.

Sangerinden er lige nu aktuel på kæresten John Mayers seneste single, Who You Love.

Newspaq