Popstjernes hus ransaget i pædofilisag

Den britiske popstjerne Cliff Richard er blevet hovedperson i en ny pædofilisag i Storbritannien, efter at det britiske politi har ransaget en ejendom i Berkshire, der tilhører den 73-årige sanger.

En talsmand for politiet oplyser ifølge britiske BBC, at ingen personer er anholdt i sagen, og at Cliff Richard ikke selv var til stede på ejendommen, da den blev gennemsøgt af politiet.

- Betjente er i øjeblikket ved at gennemsøge ejendommen, lyder det ifølge avisen The Guardian i en pressemeddelelse fra South Yorkshire politi, som står for efterforskningen.

- En ransagningskendelse blev givet, efter at politiet havde modtaget en anklage om et seksuelt overgreb, som går tilbage til 1980'erne og involverer en dreng, der var under 16 år dengang, lyder det yderligere.

Cliff Richard er en af Storbritanniens mest populære sangere. Han har solgt 21,5 millioner singler - mere end nogen anden mandlig britisk sanger - og er den eneste, der kan bryste sig af at have haft mindst ét album i top-fem i Storbritannien i hver af de seneste syv årtier.

Sidste år udgav han album nummer 100.

Den 73-årige popstjerne blev slået til ridder i 1995.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip