Populær café: Vi er ikke svinekøds-forskrækkede

Den populære kæde Cafe Vivaldi kom tidligere på dagen i modvind på de sociale medier, hvilket tog sin begyndelse, da et kærestepar på Facebook postede en negativ anmeldelse af deres cafebesøg på Café Vivaldi i Roskilde.

Parret nåede slet ikke at sætte tænderne i deres brunchbuffet, da cafébesøget kom til en brat afslutning, da de fandt ud af, at der blev serveret kalvebacon.

Den traditionelle grisebacon var for længst fjernet fra brunch-menuen.

'Det ender så med, at vi afleverer vores tallerkener fyldt med mad, får vores penge igen og går vores vej', lød det blandt andet fra den utilfredse kunde. 

På det sociale medie har flere kunder efterfølgende udtrykt en lignende utilfredshed over det manglende grisekød.

Læs også: Kræftlæge: Så farligt er det at spise bacon

Mandag aften lagde direktøren for Café Vivaldi, Anders Nikolaisen, et brev op på Facebook.

'Vi er på ingen måde svinekøds-forskrækkede. Vi har brunchpølser med svinekød og rullepølse på vores brunchbuffet', svarer han kunderne i brevet, der kan læses i sin fulde længde under artiklen her.

Han forklarer, at Café Vivaldi for et par måneder siden skiftede den traditionelle bacon ud med en bacon, der var 'specielt lavet' til kæden.

'Den bacon er lavet af kalvekød; saltet og røget efter vores ønsker', lyder det om produktet, der fremhæves for at have en bedre smag og lavere fedtprocent i forhold til den grisebacon, der tidligere var blandt buffetbordets mange muligheder.

Cafe-kæden har 12 cafeer på hovedsagligt Sjælland.

Se opslaget fra direktøren her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Posted by Café Vivaldi - RO's Torv on 1. juni 2015

 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip