Populær Go'aften Danmark-vært stopper

I mere end 20 år har tv-værten Cecilie Frøkjær guidet TV2's seere gennem forskellige programmer, men nu er det - i hvert fald det næste stykke tid - slut med at se hende i det daglige magasinprogram Go' aften Danmark. Hun har nemlig besluttet at holde en pause, skriver TV2.

Helt arbejdsløs bliver hun dog ikke.

Tv-stationen kan oplyse, at den 46-årige journalist i stedet vil kaste sig nu over en række værtsopgaver på forskellige primetime-udsendelser på TV2, hvoraf det første er ved at blive optaget.

I programmet "Danmarks dejligste slotshoteller" skal Cecilie Frøkjær fortælle dansk kulturhistorie. Det sker, når hun besøger udvalgte danske slotte sammen med to eksperter, etnolog og livsstilsekspert Julia Lahme samt service- og oplevelseskonsulent Jacob Rais - begge kendt fra "Danmarks dejligste badehoteller".

- I programmerne fortæller vi de drabelige, spændende, uhyggelige og romantiske historier om de mennesker, der har levet på slottene. Vi ser også på, hvad de steder kan lære os om danmarkshistorien og de tråde, der væver sig fra dengang og helt op til det liv, vi moderne mennesker lever i dag, siger Cecilie Frøkjær til TV2's Medienyt og tilføjer, at hun også af andre grunde holder af slots-besøgene:

- Jeg sover i himmelsenge, får serveret herlige middage og dykker ned i fantastiske fortællinger. Jeg tror ikke, jeg kan komme i tanke om én eneste ting, der gør, at man skulle sige nej til denne opgave, siger tv-værten

Newspaq

 

Dagens Gossip