Populært dansepar: Vi øver os i at fejle

Fredag aften stod i latin-dansenes tegn i Vild med dans.

Skuespillerinden Søs Egelind og partneren Mads Vad svingede hofterne i en samba, og parret fik flotte kommentarer med på vejen af dommerne.

En af dommerne blev dog særligt imponeret over skuespillerindens evne til at komme videre i dansen, selvom hun lavede fejl undervejs.

- Det imponerer mig altså. Søs, du præsterer at ryge ud af jeres program to gange, men du får det til at se ud som om, at det er Mads, der gør det forkert. Meget fint, grinede Britt Bendixen, efter at parret havde været på gulvet.

Den 56-årige skuespillerinde, der er særligt kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt, indrømmer også, at hun kom til at lave små fejl på gulvet.

- Det er så let at skyde skylden på udstyret, men det var skoen, der drillede og vrikkede den forkerte vej, og så kom jeg lidt ud af den, siger Søs Egelind til Ritzau Fokus.

Som skuespiller er hun vant til at improvisere, og derfor kom hun hurtigt tilbage på sporet. Ifølge dansepartneren Mads Vad, er det også noget, de øver under træning.

- Det er total utopi at tro, at man kan lave sådan en performance helt fejlfrit. Det kan man ikke, og derfor øver vi det også under træning. Hvad gør man, hvis man laver en fejl? Det er vigtigt at træne i træningslokalet, siger han.

Han er også meget imponeret over sin dansepartners præstation.

- Det, der er så fedt, er, at hun misser et trin, kigger på mig, og så danser hun videre og bliver ved med at være i det. Det er totalt professionelt, siger han.

Parret kan igen opleves i Vild med dans næste fredag på TV2 klokken 20.00

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip