Portugal dropper Ronaldo i EM-kamp

Det er ikke kun Danmarks landstræner Morten Olsen, der kæmper med skader og formsvigt hos sine profiler, inden EM-kvalifikationen starter i den kommende uge.

Også grupperivalen Portugal har problemer og må undvære sit suverænt største navn, Cristiano Ronaldo, i kvalifikationskampen mod Albanien i Lissabon næste søndag.

- Ronaldo er i øjeblikket ikke fit til at spille, siger Portugals landstræner Paulo Bento.

Real Madrid-stjernen døjede i slutningen af sidste sæson med forskellige skader og har selv indrømmet, at han spillede i Champions League-finalen og ved VM-slutrunden, selv om han ikke burde.

Han har dog været på banen for den spanske hovedstadsklub i testkampe og i Super Cup-kampene mod Atlético Madrid for nylig.

Men Bento står fast:

- Jeg bestemmer ikke hos Real Madrid, kun på landsholdet. Og vores læger siger, at Ronaldo i øjeblikket ikke er klar til at spille, fastslår Paulo Bento.

Yderligere syv VM-spillere er sorteret fra Portugals landsholdstrup til kampen mod Albanien. Heriblandt angriberne Hugo Almeida og Helder Postiga, samt den erfarne forsvarer Bruno Alves.

Portugal er topseedet i Danmarks EM-kvalifikationspulje.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip