Portugal slår Serbien og overhaler Danmark i EM-gruppen

Mens Danmark spillede en mindre alvorlig testkamp mod Frankrig i Saint-Etienne, så tog Portugal imod Serbien i et vigtigt opgør i danskernes gruppe i EM-kvalifikationen.

Og set med danske briller var det ikke så dumt, at Portugal endte med at vinde hjemmekampen 2-1.

For godt nok overtog Portugal førstepladsen fra Danmark, men Serbien virker helt ude af kampen om EM-billetter efter nederlaget.

Serbien har sølle et point efter fire kampe og er dermed langt fra de øverste pladser i gruppen, som giver adgang til EM-slutrunden i Frankrig i 2016.

Forsvarsveteranen Ricardo Carvalho bragte Portugal foran 1-0 efter 10 minutters spil på et oplæg af backen Fabio Coentrao.

Serbiens Nemanja Matic udlignede til 1-1 efter en times spil, men Fabio Coentrao sørgede blot to minutter senere for kampens sidste og afgørende scoring til 2-1.

Med sejren har Portugal nu ni point efter fire kampe og topper EM-puljen, mens Danmark er placeret på andenpladsen med syv point.

Bagfra er der dog også hårdt pres på Danmark. Albanien er ligeledes oppe på syv point efter 2-1-sejren hjemme over Armenien tidligere søndag. Danmark har dog en målscore, der er tre mål bedre end albanernes.

Danmark møder Serbien i EM-kvalifikationen 13. juni, inden Albanien venter 4. september. Begge kampe spilles i Telia Parken i København.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip