Postcenter i Vamdrup flytter til Kolding

Postcentret på Pantonevej i Vamdrup nedlægges og aktiviteterne flyttes til bygningerne ved Kolding Postkontor ved banegården i Kolding, skriver Vamdrup Netavis.

Flytningen betyder, at cirka 20 postbude, som dækker Vamdrup/Lunderskov-området, skal flytte arbejdssted og fremover møde og slutte i Kolding i stedet for som nu i Vamdrup.

- Vi flytter først pakkeafdelingen fra Vamdrup, og det sker fra 4. marts 2013, og det betyder, at alle pakker fremover til byområderne i Vamdrup og Lunderskov vil blive kørt ud fra Kolding, fortæller distributionschef i Post Danmark, Bjarne Schultz, Kolding, til Vamdrup Netavis.

Brevafdelingen i Vamdrup flytter først 1. juli næste år. Og når det er sket slukker og lukker Post Danmark sine aktiviteter i Vamdrup. Tilbage vil der kun være postkasserne og postbutikken i Superbrugsen.

Om grunden til flytningen fortæller Bjarne Schultz,  at det skyldes et fortsat voldsomt fald i brevforsendelserne. Folk bruger i stigende grad internettet i stedet til at sende breve.

- Faldet i brevforsendelserne betyder, at vi ikke mere behøver så meget plads, og den plads, som kræves, er nu til rådighed i Kolding. Og da det handler om at få omkostningsniveauet ned, kan vi spare udgifterne til bygningen i Vamdrup, siger Bjarne Schultz.

Post Danmark har haft til huse i centret på Pantonevej i Bønstrup Industripark i Vamdrup de seneste fire til fem år. Hertil flyttede centret fra postbygningen på Banegårdspladsen i Vamdrup, fordi der ikke var plads nok.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip