Poulsen efter debutmål: Lettet over at ende måltørke

22/09/2015 08:31

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Randers' centrale midtbanespiller Nicolai Poulsen scorede mandag aften i 2-0-sejren over Esbjerg. Målet var randrusianerens første i Alka Superligaen.

- Først og fremmest er jeg utrolig lettet over endelig at få puttet en bold ind i kassen. Det er noget, jeg har set frem til længe, og så var det rart, den endelig kom, siger han.

63 gange er Nicolai Poulsen gået fra banen uden at have scoret i landets bedste række, men det er ikke noget, der har fyldt alverden hos hovedpersonen.

- Det er ikke noget, jeg har tænkt så meget over, men det er da klart, at jeg som midtbanespiller også gerne vil score nogle mål engang imellem.

- Jeg arbejder hårdt hver dag til træning for at lægge denne facet til mit spil, og Colin Todd har da også tørstet lidt efter, at os centrale midtbanespillere skal score. Jeg mener også, jeg er kommet frem til mange chancer i denne sæson, siger han.

Han mener, at det er tilfældigt, der er gået så lang tid.

- Jeg føler, jeg har været tæt på mange gange. Der er selvfølgelig ikke så meget plads inde på midtbanen, som der er i ungdomsfodbold, men jeg ser nu frem til, at der forhåbentlig kommer en del flere mål, siger den 22-årige Randers-spiller.

Holdkammerat Mads Agesen glæder sig på Nicolai Poulsens vegne.

- Vi har mobbet ham lidt til træning, når han har forsøgt at sparke på mål, så det var dejligt for ham, at han endelig scorede, siger han.

Mads Agesen påpeger desuden vigtigheden af, at målene bliver fordelt blandt forskellige spillere.

- Vi mener jo selv, at vi har kæmpet lidt med at finde mål fra andre vinkler end vores angribere. Det der med at få sat andre spillere i scene er noget, vi arbejder hårdt på, så det ser vi forhåbentlig mere af fremover, lyder det.

/ritzau/