Premier League-boss trækker sig efter sms-skandale

Crystal Palace skal på jagt efter en ny sportsdirektør, da Iain Moody torsdag har trukket sig tilbage efter en sms-skandale.

De to britiske aviser Daily Mirror og Daily Mail har offentliggjort flere tekstbeskeder afsendt af Moody og den tidligere Cardiff-manager Malky Mackay. Beskederne beskrives som racistiske, sexistiske og homofobiske.

Både Iain Moody og Malky Mackay har en fortid i Cardiff, hvor de for et år siden var med til at hente en lang række spillere til den walisiske klub. Blandt andre FC København-angriberen Andreas Cornelius.

Iain Moody blev i forbindelse med de mange handler mistænkt for at tilrane sig penge, hvilket medførte, at hans hjem i London blev ransaget i marts. Det var i den forbindelse, at efterforskerne fandt de stødende tekstbeskeder.

Moody har torsdag besluttet at stoppe i Crystal Palace med øjeblikkelig virkning.

- I lyset af begivenhederne i går har sportsdirektør Iain Moody indgivet sin opsigelse, og den er omgående blevet accepteret.

- Klubben kommenterer ikke yderligere på denne sag, skriver Crystal Palace på klubbens hjemmeside.

Premier League-klubben er i forvejen på udkig efter en ny manager, efter at Tony Pulis stoppede på grund af uenigheder omkring transferpolitikken i Crystal Palace.

Malky Mackay blev straks udråbt af de britiske medier som den oplagte kandidat til det ledige managerjob, men det er ændret efter sms-skandalen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip