Premier League-boss trækker sig efter sms-skandale

Crystal Palace skal på jagt efter en ny sportsdirektør, da Iain Moody torsdag har trukket sig tilbage efter en sms-skandale.

De to britiske aviser Daily Mirror og Daily Mail har offentliggjort flere tekstbeskeder afsendt af Moody og den tidligere Cardiff-manager Malky Mackay. Beskederne beskrives som racistiske, sexistiske og homofobiske.

Både Iain Moody og Malky Mackay har en fortid i Cardiff, hvor de for et år siden var med til at hente en lang række spillere til den walisiske klub. Blandt andre FC København-angriberen Andreas Cornelius.

Iain Moody blev i forbindelse med de mange handler mistænkt for at tilrane sig penge, hvilket medførte, at hans hjem i London blev ransaget i marts. Det var i den forbindelse, at efterforskerne fandt de stødende tekstbeskeder.

Moody har torsdag besluttet at stoppe i Crystal Palace med øjeblikkelig virkning.

- I lyset af begivenhederne i går har sportsdirektør Iain Moody indgivet sin opsigelse, og den er omgående blevet accepteret.

- Klubben kommenterer ikke yderligere på denne sag, skriver Crystal Palace på klubbens hjemmeside.

Premier League-klubben er i forvejen på udkig efter en ny manager, efter at Tony Pulis stoppede på grund af uenigheder omkring transferpolitikken i Crystal Palace.

Malky Mackay blev straks udråbt af de britiske medier som den oplagte kandidat til det ledige managerjob, men det er ændret efter sms-skandalen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip