Premier League indfører regler for hjernerystelser

Det engelske fodboldforbund, FA, har tirsdag indført et sæt nye regler, der skal sikre spillerne i Premier League et godt helbred.

Hvis spillere i Englands bedste fodboldrække i fremtiden får et slag til hovedet og i en periode mistænkes for at have mistet bevidstheden, så må de ikke spille videre. Reglen skal sikre, at spillerne ikke ender med at få hjernerystelse.

Hvis dommeren er i tvivl om, hvorvidt en spiller har mistet bevidstheden, så vil det være muligt for dommeren at gense hændelsen på video midt under kampen.

Hjernerystelser blev et tema i sidste sæson, hvor Tottenhams målmand Hugo Lloris spillede videre, selv om han tilsyneladende mistede bevidstheden i en kort periode efter et sammenstød med Everton-angriberen Romelu Lukaku.

Under sommerens VM i Brasilien fortsatte Uruguays Alvaro Pereira også på banen efter en voldsom kollision med Englands Raheem Sterling.

Den nye sæson i Premier League går i gang den 16. august.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip