Presset Benitez roser sit hold efter nyt pointtab

Real Madrids cheftræner, Rafael Benitez, deler roser ud til sine spillere efter endnu et pointtab i den spanske liga, Primera Division.

Kongeklubben måtte søndag nøjes med 2-2 ude mod et Valencia-mandskab, der ellers ikke har vundet i seks ligakampe i træk.

Det ene point holdt hårdt, efter Real Madrid fik Mateo Kovacic smidt ud med 20 minutter tilbage i kampen.

Rafael Benitez, der i sin tid slog sit trænernavn fast ved at føre Valencia til to ligatitler, er en presset mand i Madrid, hvor spanske medier gentagne gange har beskrevet, at han er tæt på en fyring.

Men træneren mener, at hans spillere fortjener stor ros for kampen mod Valencia.

- Når der spekuleres i min fremtid, kigger man kun på resultatet af kampen. Men holdet fortjener stor ros for deres indsats, mere end de fortjener noget andet, siger Benitez efter kampen ifølge nyhedsbureauet AFP.

Det ene point efterlader Real Madrid fire point efter lokalrivalerne fra Atlético Madrid og to point efter ærkefjenderne fra Barcelona, der oven i købet kan slå et hul på fem point, hvis de vinder den kamp, de har til gode.

Benitez erkender, at situationen ikke er god for ham.

- Jeg kan ikke undgå, at andre spekulerer i min fremtid. Det, jeg kan gøre, er at sikre, at holdet arbejder, som det gjorde i dag, siger han.

- Spillerne ydede en kolossal indsats, desværre var det bare ikke nok til tre point i dag.

De hvide fra Madrid har tabt point i fire af de seneste otte kampe i den spanske liga.

/ritzau/

 

Dagens Gossip