Presset Carlo Ancelotti blafrer med sit flotte cv

For to måneder siden var der en masse skriverier i spanske medier om, at Real Madrid-præsident Florentino Perez i Carlo Ancelotti havde fundet sin drømme-træner.

Perez skulle angiveligt være klar til at forlænge italienerens nuværende kontrakt, som udløber i sommeren 2016, med mange år.

De skriverier finder ikke længere sted.

Selvom Real Madrid inden tirsdagens returkamp på hjemmebane i Champions Leagues 1/8-finale mod Schalke 04 blot skal forsvare en 2-0-føring, så fylder Real Madrids øjeblikkelige krise alt.

De regerende Champions League-mestre har - for dem - fået en sløj åbning på 2015, og i weekenden mistede Real Madrid førstepladsen i Primera Division til ærkerivalen FC Barcelona.

Ancelotti er på det seneste blevet buh'et ud af klubbens tilhængere. Italieneren har mistet grebet i omklædningsrummet, som anført af superstjernen Cristiano Ronaldo er fyldt med store egoer, står der i spanske medier.

Men den 55-årige succestræner har stor tiltro til sig selv:

- Jeg bliver anklaget for at have "en rystende hånd" i omklædningsrummet. Men folk bør ikke glemme, at det er med denne såkaldte "rystende hånd", at jeg har vundet Champions League tre gange.

Efter weekendens 0-1-nederlag ude til Athletic Bilbao pakkede Ancelotti - som har vundet Champions League-turneringen en gang med Real Madrid og to gange med AC Milan - intet ind: Real Madrid har offensive problemer i øjeblikket.

Egentlig en bizar udtalelse.

For hvordan kan et hold med offensive profiler som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale have problemer i angrebet?

- Det virker mærkeligt at sige, at Real Madrid har et problem i angrebet, når vi har scoret så mange mål i løbet af sæsonen, men jeg synes, at det er sandheden. Vi har problemer i front, siger Ancelotti.

De spanske medier mener, at Ancelotti har andre problemer. Han kritiseres for at skifte for lidt ud, så stamspillerne bliver for udbrændte.

Der laves grin med, at Ancelotti aldrig skifter en spiller ud inden det 70. spilleminut. Det var også tilfældet i nedturen mod Athletic Bilbao.

Tidligere på sæsonen havde Real Madrid en vanvittig stime kørende med 22 sejre i træk i alle turneringer. Der blev talt om, at det nuværende Real Madrid-mandskab kunne blive det første i historien til at forsvare Champions League-titlen.

Den snak er helt forstummet.

Ancelotti har brug for en optur. Gerne mod Schalke, men måske allermest 22. marts i ligakampen ude mod Barcelona.

I tirsdagens anden 1/8-finale får Porto besøg af Basel. Første kamp endte 1-1.

Begge kampe begynder klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip