Presset City-manager: Vigtigt for mig at få CL-plads

Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, er presset efter søndagens 2-4-nederlag til lokalrivalerne fra Manchester United i Premier League.

Pellegrini har nu set sine spillere tabe de seneste to ligakampe på et tidspunkt, hvor sæsonen befinder sig i sin afgørende fase.

Med seks spillerunder tilbage af sæsonen beder den chilenske manager sine spillere om at give alt for at fastholde den nuværende fjerdeplads, der giver adgang til næste års kvalifikationskampe til Champions League.

- Det er meget svære hold, vi kæmper mod i Premier League, så det er ikke nemt at være på fjerdepladsen, siger Pellegrini.

Manchester City har et forspring på fem point til de nærmeste forfølgere fra Southampton og yderligere to point til Liverpool og Tottenham.

Liverpool har spillet en kamp færre end City og kan i teorien minimere afstanden til blot fire point.

- Vi må kæmpe hele vejen frem til sæsonafslutningen. For klubben, for mig og for spillerne er det meget vigtigt, at vi befinder os i en position, hvor vi kvalificerer os til Champions League.

- Vi har seks kampe mere, hvor vi skal forsøge at få det til at lykkes, siger chileneren.

Manchester Citys fans lader allerede til at have glemt, at Pellegrini for bare et år siden var med til at sikre klubben den engelske titel.

Efter søndagens nederlag til United sang flere af tilskuerne hånligt, at manageren vil blive fyret mandag.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip