Presset Hamburg-træner sidder usikkert i sædet

Spørgsmålet måtte komme, da Hamburger SV med en ordentlig endefuld blev sendt ud af den tyske pokalturnering med et 0-5-nederlag til Bayern München.

Og lige så forudsigeligt var træner Bert van Marwijks svar, da han af tv-stationen ARD blev spurgt, om han fortsat ville være træner, når den kriseramte klub lørdag møder Eintracht Braunschweig i en bundgyser i Bundesligaen.

- Jeg ved det ikke. Jeg tænker hverken på mit job eller min karriere.

- Jeg gør bare mit bedste for at forberede holdet på årets vigtigste kamp, lød svaret fra hollænderen, der har været i klubben siden slutningen af september.

Han og holdet er kommet i en svær position efter seks nederlag i træk i Bundesligaen.

Det er ikke kun rekord for traditionsklubben, der aldrig har prøvet at rykke ud af den bedste tyske række. Det har samtidig sendt HSV ned på en næstsidsteplads i tabellen.

Ifølge tyske medier skal Hamburger SV's bestyrelse samles torsdag. Klubbens direktør Carl Jarchow har lovet, at van Marwijk får lov at beholde sit job, men der spekuleres i, om både direktøren og træneren får sparket.

Bert van Marwijk har tidligere blandt andet trænet Borussia Dortmund og stod i spidsen for det hollandske landshold i perioden fra 2008 til 2012.

Han sagde selv op efter fiaskoen ved VM i Polen og Ukraine, hvor det blev til nul point i tre kampe mod blandt andre Danmark.

/ritzau/

 

Dagens Gossip