Presset Moyes talte med store bogstaver i pausen

Manchester United har haft et skidt efterår, og i store dele af tirsdagens Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk lignede det endnu et skuffende resultat for englænderne.

En scoring fra Phil Jones midt i anden halvleg sikrede dog Premier League-mestrene tre point og førstepladsen i gruppe A.

United-manager David Moyes indrømmede efter kampen, at han måtte tale med store bogstaver foran spillerne i pausen.

- Jeg var hård ved dem i pausen, men det er jeg nødt til at være. Vi skal vinde kampe. En klub som Manchester United er nødt til at gå efter at vinde trofæet. Det er vores job, lyder det ifølge AFP fra David Moyes, som glæder sig over førstepladsen i gruppen.

- Vi ville slutte øverst i gruppen, og det har vi gjort.

- Man skal blive bedre, som turneringen skrider frem. Det er en svær og hård turnering, men vi tager den en kamp ad gangen, siger David Moyes.

I Premier League ligger de forsvarende mestre på en skuffende niendeplads, men matchvinder Phil Jones satser på, at tirsdagens sejr kan blive et vendepunkt i sæsonen.

- Folk har deres meninger, og vi ved, at vi har haft et par skuffende uger. Men forhåbentlig kan vi komme ind i en stime nu. Det er på tide, vi kommer i gang, siger United-spilleren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip