Prins Harry besøger Magnussen i Silverstone

Der var en speciel gæst på besøg hos Kevin Magnussen og McLaren, kort inden søndagens britiske grandprix i Silverstone gik i gang.

Den britiske prins Harry var på rundtur blandt Formel 1-holdene, og McLaren var et af de hold, som bød prinsen inden for.

Der gik dog ikke længe, inden Kevin Magnussen kom drønende ud og gik hen til pitten for at forberede sig til søndagens grandprix.

Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, var henne og tage et billede af prinsen, da han kom ud, og hun var stolt over det kongelig besøg.

- Jeg ved ikke, om prins Harry har hilst på Kevin. Det har han sikkert. Det er noget særligt, netop fordi vi er på engelsk grund.

- Kevin er rimelig uimponeret i forhold til, hvem han møder, og hvor han møder folk. Men der er altid noget specielt over et kongehus - og i særdeleshed det britiske, siger Dorthe Riis Madsen.

Magnussen begynder som nummer fem i søndagens grandprix, og han virker ikke til at være spor nervøs inden det berømte grandprix, som er nummer 50 på Silverstone.

- Jeg har talt med Kevin. Han har det rigtigt godt. Han er meget positiv og meget afslappet, og det lover altid godt, siger Dorte Riis Madsen.

Det britiske grandprix begynder søndag klokken 14.

/ritzau/

 

Dagens Gossip