Prins Joachim flytter ind i nyt luksuspalæ til oktober

Hoffet bekræfter nu, at prins Joachim og prinsesse Marie flytter til Klampenborg, efter at det tidligere på sommeren kom frem, at de forlader Sønderjylland og Schackenborg Slot.

Parret overtager en ejendom, der ligger på Emiliekildevej 19A, per 1. oktober 2014, fremgår det af en kort meddelelse på kongehusets hjemmeside om tinglysningen.

Indtil flytningen om en måned bor prinsen og hans familie på Amalienborg, hvor de råder over en bolig.

Der var ifølge boligsiden boliga.dk, der kunne fortælle om købet i begyndelsen af august, tale om et luksuspalæ med biograf og parklignende grund.

Ifølge boligannoncen, der blev taget af nettet i slutningen af juni, var villaen udbudt til 35 millioner kroner, skriver bolig-sitet.

Det skorter ikke på luksus i det cirka 600 kvadratmeter store palæ. To stuer en suite med pejs, stor spisestue i direkte forbindelse med køkken samt udgang til terrasse og en 2500 kvadratmeter stor parklignende have tæt på Øresund er blandt herlighederne.

Udenfor er der swimmingpool med et stort overdækket spiseområde, og på de to øverste etager er der blandt andet en teenage-afdeling, skriver boliga.dk.

Så der skulle være rigelig med plads til familien, der ud over prinseparret og deres to børn, prins Henrik og prinsesse Athena, også tæller prins Joachims sønner fra ægteskabet med grevinde Alexandra.

Prins Joachim har selv begrundet flytningen med, at det er vanskeligt at forene de officielle pligter med at drive landbrug i Sønderjylland. Samtidig vil han også tættere på sin øvrige familie og sønnerne prins Nikolai og prins Felix.

Den dyreste villahandel i Danmark hidtil i år har lydt på i underkanten af 27 millioner kroner. Så med en udbudspris på 35 millioner kan prins Joachims erhvervelse ende med at have slået rekord på boligmarkedet i år, har boliga.dk anført.

/ritzau/

 

Dagens Gossip