Prins Joachim køber luksuspalæ nord for København

Skrevet af admin

08/08/2014

Mest læste i dag

Prins Joachim og prinsesse Marie har atter fået tag over hovedet efter at have forladt Schackenborg i det sønderjyske. Parret har erhvervet sig et kæmpe luksuspalæ i det fashionable Klampenborg nord for København, skriver boligsiden boliga.dk.

Ifølge annoncen, der blev taget af nettet i slutningen af juni, var villaen udbudt til svimlende 35 millioner kroner, skriver bolig-sitet.

Boliga.dk skriver selv, at hoffets kommunikationschef, Lene Balleby, har bekræftet handlen. Men hoffet vil ikke på nuværende tidspunkt kommentere historien over for Ritzau.

- Vi kommer til at oplyser om prins Joachims og prinsesse Maries fremtidige bolig, når der foreligger et tinglyst skøde, lyder det fra hoffets presseafdeling.

Det skorter ikke på luksus i det cirka 600 kvadratmeter store palæ, som ifølge boliga.dk nu skulle være prinsens nye hjem.

To stuer en suite med pejs, stor spisestue i direkte forbindelse med køkken samt udgang til terrasse og en 2500 kvadratmeter stor parklignende have tæt på Øresund er blandt herlighederne.

Udenfor er der swimmingpool med et stort overdækket spiseområde, og på de to øverste etager er der blandt andet en teenage-afdeling, skriver boliga.dk.

Og kælderen er langt fra kun til opbevaring af flyttekasser og gammelt værktøj.

Den byder på biograf, vinkælder og et såkaldt "gun room" til opbevaring af jagtvåben, skriver boliga.dk.

Den dyreste villahandel i Danmark hidtil i år har lydt på i underkanten af 27 millioner kroner. Så med en udbudspris på 35 millioner, kan prins Joachims erhvervelse ende med at slå rekord på boligmarkedet i år, anfører boliga.dk.

/ritzau/