Prinsen sidder på sin trone: Justin Bieber er kommet for at blive

Når Justin Bieber i aften træder ud på scenen i Parken, så skal fansene ikke frygte, at det er det sidste, de har set til popprinsen. For når Ekstra Bladet skriver om flødedrengen fra Canada, så bliver B.T. også nød til at gøre det. Og når B.T. skriver noget, så går det jo ikke, at Ekstra Bladet ikke gør det.

Sådan sikres idolet, der skal spille en helt udsolgt koncert i Parken i dag, lørdag, næsten evigt liv i rampelyset, skriver Videnskab.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Og når pressen går i selvsving, så er der bare nogle navne, der går igen og igen i kendisspalterne. Det har fået amerikanske sociologer til at undre sig.

For kan man stille og roligt forsvinde ud af rampelyset?

SE OGSÅ: Ministeren på plads i Parken: Hækkerup er klar til Jusin Bieber

En gennemgang af engelske nyheder gennem årtier fortæller, at svaret er: NEJ! Det er de samme navne, der går igen og igen.

- Det, vi har fundet, er, at de mennesker, som du og jeg ser på som kendisser, forbliver det i lang tid. Det er ikke noget, der kommer og går hurtigt, siger Eran Shor, en forsker fra McGill University i Montreal i Canada, om den undersøgelse, Videnskab.dk omtaler.

Da forskerne tog 100.000 tilfældige navne fra nyhedsartikler publiceret i tidsperioden 2004 til 2009, var de ti mest gennemgående navne Jamie Foxx, Bill Murray, Natalie Portman, Tommy Lee Jones, Naomi Watts, Howard Hughes, Phil Spector, John Malkovich, Adrien Brody og Steve Buscemi.

Studiet viser desuden, at hele 96 procent af dem, der blev nævnt mere end 100 gange i aviser i et givent år også var at finde igen i spalterne tre år senere.

 

Dagens Gossip