Prinsesse Madeleine er gravid igen

Det svenske kongehus får en lille ny prins eller prinsesse til sommer.

Således oplyser det svenske hof, at prinsesse Madeleine er gravid med sit andet barn sammen med Christopher O'Neill. Fødslen ventes at finde sted sommeren 2015, oplyser kongehuset.

- Vi er vældig glade og ser frem til at byde et nyt medlem af vores familie velkommen, siger forældrene i en pressemeddelelse.

Graviditeten betyder, at der kun vil være knap halvandet års forskel på prinsessens børn. Parrets første barn, prinsesse Leonore, blev født den 20. februar i år.

Hofreporter Sten Hedman siger til TT, at han ikke er overrasket over, at prinsesse Madeleine allerede er gravid igen.

- Hun er ikke 22 år længere. Vil de have tre, fire børn, som de normalt vil i de kredse, er det med at komme i gang, siger han.

Hoffets informationschef, Margereta Thorgren, siger, at hoffet har valgt at offentliggøre graviditeten nu for at undgå spekulationer.

- Men en mere specifik dato eller tidspunkt vil vi ikke gå ud med lige nu, siger Thorgren.

Den 32-årige prinsesse Madeleine blev gift med Christopher O'Neill i sommeren 2013. I oktober kom det frem, at familien flytter til London efter at have boet i New York i fire år.

Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill er lige nu i Sverige for at fejre jul sammen med de øvrige familiemedlemmer.

Madeleine er det svenske kongepars yngste datter. Hun er nummer fire i arvefølgen til den svenske trone.

Med graviditeten bliver der nok at se til i det svenske kongehus til sommer. 35-årige prins Carl Philip skal nemlig giftes med Sofia Hellqvist den 13. juni.

/ritzau/TT

 

Dagens Gossip