Pris: PensionDanmark er Europas bedste pensionsselskab

Europas bedste pensionsselskab i 2014 er dansk.

PensionDanmark er ved den årlige europæiske konference for pensionsselskaber i Wien torsdag aften blevet kåret som kontinentets bedste.

Selskabet løb med prisen "Best European Pension Fund", som PensionDanmark også vandt i 2012.

- Vi er naturligvis utrolig stolte over at modtage prisen som Europas bedste pensionsselskab for anden gang inden for tre år. Det er en anerkendelse af, at vores investeringsstrategi har sikret medlemmerne gode stabile afkast i en længere årrække, siger selskabets administrerende direktør, Torben Möger Pedersen, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer dog, at prisen alene ikke er et pejlemærke for selskabet.

- Prisen er kun noget værd, når medlemmerne også er tilfredse, siger Torben Möger Pedersen.

Ved konferencen IPE Conference and Awards uddeles der hvert år priser i kategorier på nationalt og europæisk niveau.

Priserne er blevet uddelt siden 2001.

Onsdag markerede PensionDanmark sig herhjemme, da selskabet offentliggjorde sit kvartalsresultat. Det viste, at virksomheden i de første tre kvartaler af 2014 fik et investeringsafkast på 13,7 milliarder kroner før skat.

Samme dag varslede PensionDanmark et retsopgør mod ledelsen i den nordjyske oliehandelsvirksomhed OW Bunker, der er gået konkurs.

De to pensionskasser ATP og PFA ventes også at tage del i et kommende retsopgør, og de tre pensionskasser tilsammen skulle ifølge TV2 Finans have tabt et trecifret millionbeløb på konkursen.

PensionDanmark er et af Danmarks største pensionsselskaber med 660.000 medlemmer.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip