Producent: Sådan har Bodil Jørgensen det nu

18/06/2014 15:07

admin

Nyheder
Der er godt nyt om skuespiller, Bodil Jørgensen, efter hun tidligere onsdag var ude for et uheld på en filmoptagelse i Jylland.Filmens producent Henrik Møller-Sørensen, fortæller i en pressemeddelelse, at skuespilleren efter omstændighederne har det godt.- Bodil Jørgensen har det efter omstændighederne godt, selv om hun har fået nogle kvæstelser og foreløbigt er sygemeldt. Vores tanker går i øjeblikket til Bodil og hendes familie, sig han i pressemeddelelsen, uden dog at ville gå i detaljer om ulykken.- Mens politiet undersøger årsagen til hændelsen, kan vi desværre ikke kommentere på selve ulykken, fortæller Henrik Møller-Sørensen.Kort efter ulykken gik der forlydender om, at skuespilkollegaen, Kurt Ravn, også skulle være kommet til skade, men det rygte kan producenten afvise.Det var en scene med en traktor, der gik helt galt. Bodil Jørgensen blev hastet til Esbjerg Hospital, og hun er efterfølgende blevet overført til Odense Universitets Hospital. Bodil Jørgensens ulykke betyder også, at revyforestillingen "Tam Tam" i Glassalen bliver aflyst i aften. Det skriver en af Jørgensens kolleger, sangerinden Shirley, på sin Instagram-profil. Newspaq

Mest læste i dag

Der er godt nyt om skuespiller, Bodil Jørgensen, efter hun tidligere onsdag var ude for et uheld på en filmoptagelse i Jylland.

Filmens producent Henrik Møller-Sørensen, fortæller i en pressemeddelelse, at skuespilleren efter omstændighederne har det godt.

- Bodil Jørgensen har det efter omstændighederne godt, selv om hun har fået nogle kvæstelser og foreløbigt er sygemeldt. Vores tanker går i øjeblikket til Bodil og hendes familie, sig han i pressemeddelelsen, uden dog at ville gå i detaljer om ulykken.

- Mens politiet undersøger årsagen til hændelsen, kan vi desværre ikke kommentere på selve ulykken, fortæller Henrik Møller-Sørensen.

Kort efter ulykken gik der forlydender om, at skuespilkollegaen, Kurt Ravn, også skulle være kommet til skade, men det rygte kan producenten afvise.

Det var en scene med en traktor, der gik helt galt. Bodil Jørgensen blev hastet til Esbjerg Hospital, og hun er efterfølgende blevet overført til Odense Universitets Hospital.

Bodil Jørgensens ulykke betyder også, at revyforestillingen "Tam Tam" i Glassalen bliver aflyst i aften. Det skriver en af Jørgensens kolleger, sangerinden Shirley, på sin Instagram-profil.

Newspaq