To prostituerede dropper pengekrav mod Strauss-Kahn

To tidligere prostituerede har droppet et erstatningskrav mod den tidligere chef for Den Internationale Valutafond (IMF), Dominique Strauss-Kahn, som er tiltalt for alfonseri.

Flere tidligere prostituerede har under den tre uger lange retssag mod ham forklaret, at den tidligere IMF-boss udsatte dem for seksuelt samkvem af en karakter, som de ikke ønskede at være med i.

De to, der mandag har besluttet at droppe deres krav mod Strauss-Kahn, har ligeledes vidnet om, hvordan de følte sig magtesløse under de sexfester, de deltog i.

Men deres advokat siger, at de ikke føler sig i stand til at bevise, at den tidligere politiker vidste, at de var prostituerede, og at det er årsagen til, at de dropper sagen mod ham.

Erstatningskravet er rejst parallelt med en straffesag, hvor Strauss-Kahn sammen med 13 andre er anklaget for at have spillet en central rolle i en ring, der har sørget for betalte kvinder til magtfulde mænd.

Den tidligere franske toppolitiker nægter anklager om, at han har organiseret en række sexfester, og han hævder, at han ikke var bekendt med, at kvinderne ved festerne var prostituerede.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip