Protest mod Photoshop: Keira Knightley viser sine bare bryster

29-årige Keira Knightly har sammen med et utal af andre kendisser meldt sig på banen i kampen mod retoucheringsprogrammet Photoshop, som bliver brugt i tide og utide i magasiner, reklamer og film.

Og for at vise sin utilfredshed med den evige manipulation af kvinders kroppe har den engelske skuespiller stillet op til en afslørende billedeserie, hvor hun poserer uden en trevl på overkroppen. Se linket nederst på siden.

Læs også: Topløs kvinde går tur på Frederiksberg: Se folks sjove reaktioner

Billedeserien er lavet til magasinet Interview, og i den forbindelse har skuespillerinden, der er kendt for sin medvirken i Pirates of the Caribbean og Pride & Prejudice, udtalt følgende:

- Jeg har fået min krop manipuleret så mange gange af så mange forskellige årsager, uanset om det er paparazzo-fotografer eller til filmplakater. Men til denne billedserie sagde jeg: "Ok, jeg er med på at  være topløs, så længe I ikke laver mine bryster større eller retoucherer dem". Fordi det føles vigtigt at sige, at det er ligegyldig, hvilken form du har.

Læs også: Censur: Disse nøgenbilleder fra kvindelig roklub blev fjernet fra Facebook

Keira Knightly, som synes, at kvindekroppen er blevet en slagsmark på grund af manipulerede billeder,  har tidligere luftet sin mening i andre feministiske sager.

Det omtalte billede, hvor den 29-årige skuespiller optræder topløs, kan ses her. Se flere billeder af Keira Knightley nedenfor: 

 

Dagens Gossip