PSG og Monaco deler pointene i fransk topkamp

Der var topmøde i det sydfranske, da de to nyrige topklubber Paris Saint-Germain og AS Monaco søndag aften tørnede sammen på Stade Louis II.

Og den duel endte uden en vinder - det sluttede 1-1 i Monaco.

Med pointdelingen missede hjemmeholdet chancen for at hente ind på Paris Saint-Germain i tabellen. Fem point adskiller fortsat de to klubber.

Kampens første mål faldt efter blot otte minutter. Paris Saint-Germains brasilianske midterforsvarer Alex nåede højest på et hjørnespark og fik dirigeret bolden til bageste stolpe, hvor Javier Pastore let kunne heade bolden det sidste stykke over målstregen.

Og gæsterne fortsatte med at presse på, og længe trak det op til en 2-0-scoring.

Men i stedet fik hjemmeholdet udlignet med et kvarter igen, da højrebacken Fabinhos flade indlæg blev dirigeret i eget net af Paris Saint-Germains forsvarsprofil Thiago Silva.

I kampens døende minutter havde begge mandskaber store muligheder for at tage alle tre point, men de to målmænd leverede flotte redninger, og så endte det med en pointdeling.

Paris Saint-Germain har 55 point på førstepladsen. Monaco følger efter med 50 point, og Simon Kjærs Lille indtager tredjepladsen med 44 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip