PSG og Real Madrid deler i målløs topkamp

Det blev aldrig det store brag, som man på forhånd måske havde set frem til i topkampen i gruppe A i Champions League onsdag aften.

Opgøret mellem Paris Saint-Germain og Real Madrid endte uden scoringer, hvilket betyder, at Real Madrid stadig topper gruppen dog med samme pointantal som franskmændene.

Real Madrid og Paris Saint-Germain har syv point, mens Malmö FF ligger på tredjepladsen med tre point, efter at det lykkedes for svenskerne at hente de første point med 1-0-sejren hjemme over Shakhtar Donetsk.

Stormødet i Paris var en af den slags kampe, hvor Paris Saint-Germain med Zlatan Ibrahimovic i spidsen kunne vise, at der er hold i de store ambitioner og ønsker om ultimativ succes i Champions League.

Real Madrid mødte dog op med en række skader blandt andre hos prominente navne som Gareth Bale og Karim Benzema, så meget ansvar lå på Cristiano Ronaldo.

Samtidig mødte Real Madrid-træner Rafael Benitez måske en anelse knotten op, da han på det seneste er beskyldt for at spille for defensivt trods det, at Real Madrid før kampen ikke havde tabt i 10 kampe, scoret 24 gange og lukket to mål ind, hvilket den 55-årige, erfarne træner også pointerede før kampen.

Første halvleg endte uden scoringer, men med Real Madrid som bedst spillende. Spanierne spillede ikke defensivt, men var godt organiseret, og det var svært for hjemmeholdet at få skabt de store chancer.

Anden halvleg var stadig målløs, da Ronaldo havde en stor chance med 17 minutter igen. En pasning fra Marcelo endte hos portugiseren, der i det lille felt dog sparkede forbi højre stolpe, og kampen gik tiden ud uden scoringer.

I gruppens andet opgør skulle både Malmö FF og Shakhtar Donetsk forsøge at hente de første point, og der blev noget af juble over i det svenske.

Det endte således med en 1-0-sejr til Malmö FF på Marcus Rosenbergs scoringer i første halvleg.

Den faldt efter 17 minutter, da Pa Konate strøg igennem i venstre side og serverede bolden for fødderne af Marcus Rosenberg, der køligt sparkede bolden i mål med indersiden, hvilket placerer Malmö FF på gruppens tredjeplads, inden de sidste tre runder spilles.

/ritzau/

 

Dagens Gossip