PSG taber skridt i titelkamp trods Zlatan-scoringer

15/03/2015

Onsdag kunne Paris Saint-Germain fejre en stor triumf med den samlede sejr over Chelsea i 1/8-finalen i Champions League.

Men søndag aften blev det atter hverdag - i overført betydning - for PSG. På udebane tabte holdet 2-3 til Bordeaux.

Det var selv om den svenske stjernespiller Zlatan Ibrahimovic, der blev udvist mod Chelsea, scorede to gange. Han udlignede i begge tilfælde, blandt andet til 2-2 på et straffespark med fem minutter tilbage.

Alligevel rakte det ikke til point, fordi hjemmeholdets Diego Rolan scorede sejrsmålet efter 89 minutter.

PSG ligger nummer to i den franske liga med et point op til førerholdet Lyon, som senere søndag dog kan øge afstanden i topkampen på udebane mod nummer tre, Marseille.