Puk Elgård trodser hård barndom: ’Sådan undgår jeg misbrug’

Nymann Bo/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

I et åbent interview løfter Puk Elgård sløret for, hvordan hun undgår at havne i et misbrug.

54-årige Puk Elgård, TV-og radiovært, løfter sløret for hendes dystre barndom i et åbent interview med ‘Alt for damerne’ 

Samtidig lægger hun ikke skjul på, at opvæksten ikke var let for hende og hendes bror Claus Elgaard, som også er TV-vært. 

I et interview bragt på det populære sociale medie Instagram, fortæller hun, hvordan deres barndomshjem var alt andet end trygt. 

Hendes forældre mistede et barn, og derfra udviklede deres livsstil til at bære mere og mere præg af misbrug, skriver det svenske medie newsner

Noget der satte dybe spor i hendes bror Claus, som udviklede ludomani, som han senere hen er blevet behandlet for. 

Hun påpeger selv, at det var hendes adfærd om at være bevidst, der har givet pote, og styret hende uden om de dårlige vaner. 

Den populære tv-vært fortæller hudløst ærligt: 

“Når jeg har rigtig travlt i en periode, kan det være fristende at tage et - eller to - temmelig store glas Chardonnay hver dag”. 

Sådan ser opslaget ud: 

Foto: Instagram

Man skal ikke mange år tilbage, før Puk og hendes søskende besluttede at medvirke i dokumentaren ‘Afhængig af fortiden’, som undersøgte hvorfor Puk var den eneste, der ikke var blevet misbruger. 

Her fortalte eksperterne, at hun var god til at genkende farlig adfærd, og derfor kunne flytte sig væk fra det. 

Det er sejt af Puk Elgård, som netop nu er færdig med optagelserne til et nyt program med titlen ‘De uduelige’, som man kan følge fra 27. oktober på Kanal 5 og discovery+.

 

 

Dagens Gossip