Pytlick efter sejr: Norge har mere at komme med til EM

Norge vil have endnu mere at komme med, når det danske håndboldlandshold til december møder nordmændene til EM i Ungarn og Kroatien.

Det vurderer landstræner Jan Pytlick efter torsdagens 24-21-sejr over Norge i Larvik i opvarmningsturneringen Golden League. Danskerne førte 14-8 ved pausen, men blev presset hårdt i de sidste 30 minutter.

- Jeg er godt tilfreds med vores forsvarsspil. Vi lukker dem godt ned. Samtidig sætter vi noget ind på den mentale konto med en sejr, siger Pytlick.

- Vi ser ikke helt Norges sande jeg. De kan komme med noget mere til EM, men det kan vi også. Når vi møder dem den 13. december, så er det en helt ny kamp.

- Det er en fin sejr at få. Det betyder noget for vores videre forløb frem mod EM. Der er nogle gode ting at arbejde videre med. Lige nu prøver vi at lægge flere lag på vores spil, siger landstræneren.

Spørgsmål: Er der noget, du er utilfreds med?

- Den periode, hvor de kom helt tæt på os, fik de lov til at score for nemt. Vi afsluttede selv for hurtigt og var for uskarpe. Det skal vi have kigget på, siger Pytlick.

Der er endnu en enkelt plads åben i den danske EM-trup. Den går til enten Anne Mette Hansen, Mette Tranborg eller Lærke Møller, men Jan Pytlick er ikke blevet klogere på, hvem han vælger.

- Nej, det fandt jeg ikke ud af i den her kamp. Det bliver i de næste par kampe.

Golden League-stævnet fortsætter fredag for Danmarks vedkommende med en kamp mod Serbien, inden Frankrig venter på søndag.

EM begynder den 7. december.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip