Pytlick holder spillere hen i uvished om udskiftning

Langskytten Camilla Dalby er landet i Serbien og er klar til at træde ind på det danske kvindelandshold som joker i onsdagens VM-kvartfinale mod Tyskland.

Hvem der skal ud af truppen, holder landstræner Jan Pytlick dog stadig spillerne hen i uvished om. Først senere tirsdag aften vil han løfte sløret for sin beslutning.

- Jeg har et forholdsvis skarpt billede af det oppe i mit hoved, men den beslutning tager jeg nok først i aften. Jeg skal bare skrive en spiller ind og en ud inden klokken ni onsdag morgen, siger Jan Pytlick.

- Vi har ikke været så meget samlet i dag, fordi folk har ligget og sovet. Nu samles vi på hotellet efter træning og ser video, og der vil jeg så give beskeden, lyder det fra landstræneren før tirsdagens træning i Beograd.

Han erkender, at nogle af spillerne formentlig er irriterede over situationen, hvor én af dem skal sendes ud af VM, netop som det bliver sjovt.

Men det må man tage med, hvis man vil spille på højeste niveau, slår Pytlick fast.

- Det er en del af det at spille på landsholdet. De har vidst hjemmefra, at det kunne være, at vi lavede udskiftninger. Det er en del af processen som landsholdsspiller at være under pres.

- Vi kan ikke skabe fuldstændig trygge rammer om alle. Det er selvfølgelig rigtig svært for mange spillere, men det er også en del af udviklingen som hold. Presset bliver større og større, siger landstræneren.

Efter indkaldelsen af Camilla Dalby har Pytlick én udskiftning tilbage i VM-turneringen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip