Pytlick: Modstanderne har indstillet sig på os

Da det danske kvindelandshold tog til EM sidste år, var det med en ny spillestil og en række nye spillere, der kunne overraske modstanderne.

Den fordel har holdet ikke længere, erkender landstræner Jan Pytlick, der er klar over, at spillestilen og spillernes styrker og svagheder for længst er blevet kortlagt af alle landstrænere med respekt for sig selv.

- Udfordringen er for hele holdet, at det vi kom med sidste år, er folk jo begyndt at indstille sig på. De er virkelig begyndt at systematisere og se på, hvad vi gør.

- Der skal vi alle sammen, kollektivt og individuelt, blive bedre til det, vi gør. Det er først og fremmest hjemme i træningslokalet, det foregår, siger Jan Pytlick.

Brasilien, der har en dansk landstræner i Morten Soubak, var vældig godt indstillet på danskerne fredag aften, og gruppefinalen endte da også i en klar brasiliansk sejr.

Selv om danskerne gjorde en trist figur, er håbet om at komme langt i turneringen ikke ude. Montenegro venter i 1/8-finalen i morgen, og det bliver svært, men ikke umuligt.

- Jeg tror på, at vi kan komme i kvartfinalen. Det er en kæmpe udfordring, men den er vi klar til at tage, siger Jan Pytlick.

/ritzau/

 

Dagens Gossip