Pytlick og Wilbek har haft positivt møde om fremtiden

Træneren for kvindernes håndboldlandshold, Jan Pytlick og Dansk Håndbold Forbunds sportschef, Ulrik Wilbek, har torsdag holdt møde ovenpå kritikken af landstræneren. Mødet var af planlagt karakter, skriver håndboldforbundet.

Flere spillere har været utilfredse med landstrænerens taktiske positioner, og en eller flere unavngivne spillere har angiveligt ønsket landstræneren fyret.

- Vi har haft et fremragende møde, hvor vi i en både konstruktiv og positiv ånd har forholdt os åbent til de problemstillinger, der har været og hvor vi har fundet frem til nogle løsninger, som vil give et solidt og bæredygtigt afsæt frem mod de kommende slutrunder.

- Både årets EM i Kroatien/Ungarn og ikke mindst VM på hjemmebane i 2015, siger DHF’s sportschef Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse fra forbundet.

Også Jan Pytlick udtrykker sig positivt efter mødet.

- Jeg føler, vi har fundet frem til nogle yderst brugbare værktøjer i forhold til det arbejde, og det glæder mig meget, at der ikke hersker tvivl om hvilken linje, der skal til, for at vi kan hæve niveauet på kvindelandsholdet frem mod nye mål, siger Jan Pytlick.

I begyndelsen af marts mødes Wilbek og Pytlick på ny, men ved den lejlighed deltager også kvindelandsholdsspillerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip