Qatar-mestre: Vi forhandler med Michael Laudrup

Det er ikke taget ud af den blå luft, når rygter insisterer på, at det danske fodboldikon Michael Laudrup kan være at finde i Qatar inden længe.

Mesterklubben Lekhwiya SC bekræfter, at klubben forhandler med den 50-årige træner.

- Vi har talt med Michael Laudrup. Jeg har ikke mødt ham personligt, men det har klubbens præsident. Vi ved dog stadig ikke med sikkerhed, om han vil skrive under eller ej.

- Han kommer herned i starten af næste måned, hvor vi skal mødes, og så finder vi ud af det, siger klubbens sportschef, Ahmed Abbassi, til bt.dk.

Michael Laudrup har været uden trænerjob, siden han i februar fik sparket som manager i Premier League-klubben Swansea City.

Danskeren indledte sin cheftrænerkarriere i Brøndby, og senere har han været i spansk fodbold hos Getafe og Mallorca samt hos Spartak Moskva i russisk fodbold.

Lekhwiya SC er tålmodig i forhold til at få fat i Michael Laudrup, der som aktiv vandt nationale mesterskaber med storklubberne Juventus, FC Barcelona, Real Madrid og Ajax.

- Vi håber, at han vil skrive under på en kontrakt med os, og jeg vil vurdere chancerne for, at det sker, til at være 70 procent.

- Han har endnu ikke skrevet under, fordi vi stadig ikke er blevet helt enige med ham om den endelige kontrakt. Så vi venter på ham, og at han tager sin beslutning, siger Ahmed Abbassi til bt.dk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip